Kontakt

Kontakt mig allerede i dag for et uforpligtende snak.

Sammen finder vi den helt rette behandling til dig og dine behov.

Afhængigt af den enkelte situation findes effektive behandlingsformer inden for massage- og kropsterapi, som kan hjælpe dig med at komme unødige spændinger til livs. Neuromuscular Therapy and Bodywork i Svenstrup, Aalborg byder dig hjerteligt velkommen til en oase fyldt med forkælelse, ro og effektiv massage- og kropsterapi. Kroppen bliver set som en helhed, hvorfor der skræddersyes en behandlingsform der tager udgangspunkt i netop dine behov og din krop. 

Jeg rådgiver gerne i fremtidig forebyggelse så du kan præstere og være den bedste version af dig, uden fysisk begrænsning. 

Velvære og præstation kan opnås på mange måder – én af dem er ved hjælp af massage- og kropsterapi.

Tinna Lythje,

Certificeret massageterapeut

Med over 1.5 års uddanelse og en række certificeringer som reiki 1 og neuromuscular, tilbyder jeg effektiv behandling i en hyggelig atmosfære. Min brede specialisering er din garanti for, at du oplever det største udbytte og får netop den behandling som passer til dig og dine behov.

Åbningstider er efter aftale – jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min klinik i Svenstrup nær Aalborg, Nordjylland.

Kontakt massør Aalborg

Kontakt

Oplever du udfordringer i hverdagen med dit helbred? Ræk ud til mig i dag på (+45) 4074 5229 og lad os få en snak om hvordan jeg kan hjælpe dig.