Massage Aalborg

Jeg tilbyder kropsterapi og massage nær Aalborg inden for hjerteenergi og muskler

Døjer du med muskelømhed, muskelspændinger, hovedpine eller trænger du blot til at koble af gennem effektiv massage- og kropsterapi?

Massagerne i min klinik i Svenstrup nær Aalborg kombineres ofte med hinanden for at opnå den bedste effekt for dig og dine behov. Kontakt mig endelig hvis du er i tvivl om hvilken type behandling der er bedst for dig, så tager vi en uforpligtende snak om det.

Få én af mine behandlinger for kun

675,-

Jeg sørger for lagner m.m.

Single Float

Ét float af 60-minutters varighed i egen floatpod.

500,-

Floating - kropslig og mental afslapning​

Forestil dig en komplet ro og vægtløshed. Ved floating befinder du dig i et sensorisk deprivationsbassin med kropstempereret saltvand (37 grader).

Med et begrænset sanseinput i et højt saltindhold skabes illusionen om, at du svæver i stilhed. Dine tanker sættes i bero og din krop opnår maksimal restitution, hvorfor du vil opleve en forøget evne til at give slip på stress og forhøjet energiniveau.

Det særlige floatmiljø er ulig noget andet og skal opleves i egen person, hver eneste behandling er en individuel og unik oplevelse. Floating behøver ikke kun at bruges af mennesker med psykiske eller fysiske skavanker, men kan med fordel benyttes af alle, der ønsker en højere livskvalitet og selvindsigt.

Hjerteenergi

Sansemassage/neuropædagogisk massage

Opnå stimulering af taktilsansen (følesansen) og vores proprioceptive sans (bevægelses-, muskel- og ledsansen).

Sansemassage/neuropædagogisk massage

Sansemassage, også kendt som neuropædagogisk massage, er en blid og rolig massage, hvor tempoet er langsomt. Massagen stimulerer vores taktilsans (følesansen) og vores proprioceptive sans (bevægelsessansen/muskel- og ledsansen). Dette er grundlæggende for blandt andet vores motoriske færdigheder og vores sociale samspil med andre mennesker. Yderligere er denne utrolig vigtig for vores krops bevidsthed.

Massagen afsluttes med en stimulering af Vagus nerven, vores største kranienerve der har indflydelse på vores krop og organer, herunder vejrtrækning og fordøjelse. Vagus nerven spiller en stor rolle i reguleringen af vores autonome nervesystem (arousal), hvorfor den er vigtig for, at vi kan danne sunde relationer og føle tryghed i samværet med andre.

Sansemassage kan foregå med bolte, tyngdetæppe og andre redskaber eller også blot ved berøring. Massageformen bruges blandt andet i traumaterapi, hvortil jeg også har et tæt samarbejde med psykologer/psykoterapeuter.

Swedish massage

Kendt som fysiurgisk massage. Kendetegnet ved effektive og dybe massageteknikker, der afhjælper spændinger i muskler og led.

Swedish massage

Bedre kendt som classic massage eller wellness massage, har swedish massage til formål at løsne musklerne og vores fascia (bindevævet). Den øger blodcirkulationen og bringer krop og muskler i en afslappet tilstand. Denne form for massage har en effektiv og positiv virkning på kroppens evne til at optage ilt og næringsstoffer.

Afhængig af dit behov er der også mulighed for at inkorporere udstræk af de enkelte muskler.

Muskelbehandling

Neuromuscular massage

Neuromuskulær terapi giver balance mellem nervesystemet og muskel- samt skeletsystemet.

Neuromuscular massage

Ved neuromuscular massage arbejdes der dybere i musklen. Massageformen afhjælper bindevævs- og sportsskader samt kroniske smerter. I massagen arbejdes der langsomt i dybden på langs af muskelfibrene og på tværs af tilhæftningssteder.

Massagen booster kroppens egen produktion og frigørelse af vores endorfiner og får herved musklerne til at slappe af.

Deep tissue massage

Behandling af ømme og stressede muskler, der skal arbejdes med og løsnes.

Deep tissue massage

Deep tissue massage er en massageform hvor blodcirkulationen øges. Dette giver derfor musklerne forudsætning for at afgive affaldsstoffer. Massagen sætter skub i lymfesystemet og har derfor en afgørende rolle i kroppens healingsproces.

Triggerpoints massage

Frigør eller blødgør en muskelknude for at reducere (eller eliminere) knudesmerter og tilhørende smerte.

Triggerpoints massage

Afhjælp myoser i musklerne med triggerpoints massage. Myoser er en sammentrækning i muskelvævet der gør musklen spændt og øm. Ved hjælp af triggerpoints massage frigøres eller blødgøres muskelknuden og den tilhørende smerte. Desuden kan et triggerpoint sende strålesmerter andre steder i kroppen.

Cupping/medical cupping

Dybdegående form for massage, hvor der skabes et undertryk/vakuum i huden og det underliggende væv.

Cupping/medical cupping

Cupping, eller bindevævsmassage, kan udover at være muskelafslappende også øge blodtilførslen til dine muskler. Herudover kan det afhjælpe migræne, hovedpine, muskelømhed, ledsmerter, spændinger i nakke og skuldre samtidig med, at det styrker immunforsvaret og bidrager til fjernelse af appelsinhud på f.eks. benene.

Metoden baseres på, at der skabes et vakuum som løsner bindevævet fra muskulaturen og herved en forøger blodgennemstrømningen i det udvalgte område. Der kan forekomme røde/blå mærker på kroppen hvor koppen har været påsat. Dette vil typisk forsvinde efter 3-10 dage.

Kombination af behandlingsformer

Kroppen som en helhed

Ingen mennesker er ens og det samme gør sig gældende med muskelspændinger. Derfor tilpasser jeg altid mine behandlinger med afsæt i dine behov. 

Problemet

En af mine tidligere klienter led under muskelømhed og svær migræne.

Problemidentificering

Som følge af ekspertise inden for de forskellige behandlingsformer kunne de rette spændinger lokaliseres.

Behandlingsformen

Gennem en kombination af min deep tissue massage og neuromuscular massage forbedredede behandlingen muskelspændingerne. I dag er xx uden migræne og muskelømhed.

Kontakt

Oplever du udfordringer i hverdagen med dit helbred? Kontakt mig i dag på (+45) 4074 5229 og lad os få en snak om hvordan jeg kan hjælpe dig.