Floating Aalborg

Floating - kropslig og mental afslapning

Forestil dig en komplet ro og vægtløshed. Ved floating befinder du dig i et sensorisk deprivationsbassin med kropstempereret saltvand (37 grader). 

Med et begrænset sanseinput i et højt saltindhold skabes illusionen om, at du svæver i stilhed. Dine tanker sættes i bero og din krop opnår maksimal restitution, hvorfor du vil opleve en forøget evne til at give slip på stress og forhøjet energiniveau.

Oplev den ultimative afslapning fra kun

500,-

Jeg tilbyder både enkelte behandlinger (Single Float) og klippekort.

Ønsker du at give float som et gavekort følger der en udførlig guide med ved bestilling (modtages per mail).

Læs mere nedenfor og book din tid allerede i dag!

Læs mere omkring dit første float her.

Single Float

Ét float af 60-minutters varighed i egen floatpod.

500,-

Klippekort

Til dig der ønsker mere afslapning

5-turs klippekort

5 floats á 60-minutters varighed i egen floatpod.

2.000,-

10-turs klippekort

10 floats á 60-minutters varighed i egen floatpod.

3.500,-

* Efter bestilling bliver en kode sendt til din e-mailadresse, som efterfølgende skal bruges, når du booker en tid. Bemærk klippekortene er kun til eget personligt brug.

** Ved første behandling udleveres ørepropper, som skal medbringes til de efterfølgende behandlinger.

Bemærk klippekortene har en gyldighed på 24 måneder. Priser er inkl. moms.

Hvorfor Floating?

Oplev den bedste version af dig selv.

Et unikt miljø – en særlig oplevelse

Det særlige floatmiljø er ulig noget andet og skal opleves i egen person, hver eneste behandling er en individuel og unik oplevelse. Floating behøver ikke kun at bruges af mennesker med psykiske eller fysiske skavanker, men kan med fordel benyttes af alle, der ønsker en højere livskvalitet og selvindsigt.

Hvilken effekt har floating?

01. Superlæring

Den totale stilhed i Float-pod’en kan skabe forøget fokus, kreativitet og forhøjede stadier af superlæring, hvor din indlæringsevne forbedres markant.

02. Mindfullness

Lær at være i nuet og slip bekymringer om fortid og fremtid. Det unikke Floatmiljø lader nye indenfor mindfullness opnå dybe meditative theta-stadier, som kun erfarne meditationsudøvere normalt opnår.

03. Forøg produktivitet

Du vil opnå en komplet ro igennem Floating, som hjælper dig med at holde fokus, tænke klart og løse de udfordringer, du møder på din vej.

01. Forbedret søvn

Floating bringer dit sympatiske og parasympatiske nervesystem i balance. Derfor vil du opleve en dybere og mere restorativ søvn.

02. Reducer stress

Ved at begrænse sanseinput for krop og sind giver floating dig en unik mulighed for at opnå dybe stadier af afslappelse og igangsætte automatiske helingsprocesser.

03. Forbedret helbred

Forskning viser, at Floating kan have positive effekter for personer, der lider af angst, depression eller PTSD.

01. Smertelindring

Når du Floater, føles det som om, at du er vægtløs. Det kan være med til at lindre mange af de belastninger, din krop udsættes for og vil øge udsendelsen af endorfiner, som hjælper med kroniske smerter og mange andre tilstande.

02. Hurtigere restitution

Den vægtløse Floating-tilstand anvendes af flere top-atleter som et redskab til hurtigere restitution, skadesbekæmpelse og forebyggelse.

03. Graviditet

Gravide kvinder opnår dybdegående lindring med floating, da det vægtløse miljø aflaster og fjerner pres på kroppen.

Læs mere omkring effekten...

Hvis du er et sted i dit liv, hvor der er brug for anden form for hvile end blot en lur, så skal du prøve REST-terapi. REST er en forkortelse af: Restricted Enviornmental Stimulation Therapy.

REST er metoden, floating er bygget op omkring, hvor ideen er at give dig en pause og lade din krop og dit sind nulstille gennem bl.a. sansereduktion. Herudover udlignes tyngdekraften, og du får muligheden for at disconnecte fra alt omkring dig for en stund.

”Floating provides a brigde to help people access states of mindfulness and the REST naturally heals an overstimulated nervous system” – Dr. Justin Feinstein (Float Research Collective)

Forskning har påvist mange positive effekter ved floating. Og floating skaber resultater uden at påvirke kroppen eller sindet gennem eksterne påvirkninger (eks. medicin, samtaler, massage mv.). Floating kan derfor naturligt afhjælpe stress, angst og smerter.

Floating aktiverer det parasympatiske nervesystem, som er vores hvile- og fordøjelsesstadie, og lader vores sympatiske nervesystem (flygt, frys, kæmp) gå på standby. Dette tillader vores krop og sind at restituere, hele op og stå i mod de udfordringer, vi møder på vores vej. Den dybe form for sindsro og afslapning reducerer angst og spændinger, som kan vare længe efter dit float.

”Essentially what we found in the preliminary data is that the amygdala is cutting off post-float,” siger Dr. Feinstein. “it’s nice to see that it can be done in a way that doesn’t require medication.”

Men også på et personligt plan kan floating støtte dig til en større forståelse af dig selv og dine omgivelser. De dybe meditative stadier, som opnås under floating, giver os mulighed for at mærke, hvordan vi egentlig har det og hvilke processer, der er til stede i kroppen.

Floating er den perfekte modpol til en hverdag, hvor der er pres på, og hvor der måske mangler plads til dig. Det er vores vigtigste mission at skabe og facilitere de perfekte rammer for din oplevelse – fra du kommer til du går. Og husk, der er ikke nogen rigtig eller forkert måde at floate på. Det handler om at tillade sig den pause, give slip og stole på processen. Derfra kan du mærke, hvilken forskel det gør for dig.

Forstil dig at træde ind i det varme saltvand og lægge dig godt til rette. Vandets blødhed er genkendeligt, og du bliver omsorgsfuldt båret af vandet, som omfavner dig og får dig til at slappe af. Du tager dybe vejrtrækninger ned i maven, og på hver udånding synker du dybere ind i dig selv.

Din krop begynder at optage magnesium igennem huden, og du kan mærke, hvordan du bliver tungere i takt med, at dine muskler slapper af og dine spændinger langsomt løsner sig. Du får følelsen af at blive ét med vandet og luften, samtidig med at stilheden og den vægtløse tilstand beroliger dit sind og tillader dit nervesystem fuld restitution.

Du giver plads til dig selv, dine tanker og dine følelser. Du skaber plads i dig selv til det, som fylder, og når det får plads, kan det begynde at ændre sin form. I denne restorative tilstand begynder dit sind og din krop langsomt at genoplade sig selv oven på hverdagens belastninger og stimuli for igen at finde sin naturlige balance.

Du hører musik i det fjerne og kommer tilbage til der, hvor du startede - i floattanken. Du strækker dig for at slippe de sidste spændinger, hvorefter du langsomt og meget opmærksomt træder ud af floattanken, nu med en større nærvær og indsigt, end da du startede.

Efter én time i vægtløshed mærker du nu tyngden i din krop, jordforbindelse samt roen, som har fået plads i dig.  

Én time i floattanken svarer til cirka 4-8 timers søvn restitutionsmæssigt, og fordi vand er det vigtigste element i vores krop og magnesium er det 3. mest vigtige har floatbehandlingen en helt særlig indvirkning på os. Efter en float-session har du fået fyldt dine magnesiumdepoter op, således at effekten af et float kan vare 2-3 dage og for nogle personer helt op til 5-7 dage.

Det store magnesiumoptag hjælper kroppen med at opretholde balance, styrker vores immunforsvar og skaber forøget energi.

”As I take care of my energy, my energy take care of me”

Dagen efter dit float kan du opleve, at kroppen fortsætter sin restitution, hvis du tillader og giver den plads. Dog føles denne restitution ofte anderledes, end hvad vi er vant til, da den for mange er forbundet med en større accept, ro og nærvær.

De efterfølgende 2-5 dage efter dit float vil der typisk indtræde en følelse af større velvære, overskud og mere energi. Du har det godt!

Hos NMT,Float&Bodywork inviterer vi dig til at investere én time til dig selv i floattanken og se, hvad det giver dig tilbage. Selve gevinsten og effekten vil selvfølgelig kun du personligt kunne vurdere, men en ting er sikkert: Det kræver energi og overskud at skabe en stabil hverdag med sunde valg og velvære. Og her er floating et unikt værktøj, som kan være en støtte og et skridt i den rigtige retning til at skabe gode rutiner og fastholde dem. Rutiner, hvor der er grobund for sunde valg, selvrefleksion, større ydeevne og optimering - samt mere plads til dig og dine relationer.

”The best way to protect your peace of mind and energy, is by keeping a focus on what matters most: You and your purpose”

Hvad er velvære? Mange af os har fornemmelsen af, hvad velvære er, men kan vi egentlig sætte ord på det for os selv? Hot NMT, Float & Bodywork er velvære den samlede gevinst, du opnår, ved at besøge os og bruge vores behandlinger. For os er velvære en rar kropsfornemmelse, hvor roen kan mærkes helt ned på celleplan. Det er følelsen af fyldte energidepoter, mentalt overskud og plads i kroppen.

Floating er et af de mest effektive redskaber, der findes, når det kommer til fysisk og psykisk velvære. Ved at opholde dig i float-podens unikke miljø, opnår du effekter, som gavner dig på alle niveauer. Og netop derfor behøver du slet ikke fejle noget for at komme hos os.

Floating er for alle, for velvære fortjener vi alle. Fokus på egen velvære kan ske i det store og det små og nogle perioder mere end andre. Men husker vi løbende på det, så er det vejen til forebyggelse af ubalancer og helt essentielt for at blive den bedste version af os selv i alle livets aspekter.

“It’s important to point out that mental health is more about wellness rather than sickness.”

– Matt Purcell

Fokus på velvære er ikke bare ’nice to’ men ’need to’, hvis du ønsker at leve et liv, hvor du trives og føler velbehag fremfor utilpashed og ubehag.  Vi befinder os i en verden og en samfundsstruktur, som på ingen måde er ideel for menneskets velbefindende og deres velvære. Floating er et powerfuldt værktøj og måske en af de allerbedste løsninger til at genskabe den naturlige balance og den følelse af velvære, vi er skabt til at leve i.

Det handler helt simpelt om, at du løbende giver dig selv et helle fra støjen, overstimuleringen og alle de ydre påvirkninger, der har en negativ effekt dit system og den måde, du har det på. Rigtig meget sker ubevidst, da vi bevæger os i et miljø, som vi har vænnet os til, men som vi lider overlast på grund af. Floating er modsvaret og giver hurtigt og effektivt dit system den ultimative pause.

“A calm mind brings inner strength and self-confidence, so that’s very important for good health.”

– Dalai Lama

Når du prioriterer din egen velvære gennem eksempelvis floating, skaber du nydelse og behag for dig selv, og der opstår en dejlig tilfredshedsfølelse i både krop og sind, som påvirker din virkelighed positivt på alle parametre. Det er selvkærligt at vælge dig selv før andre, og når du vælger dig selv til, påvirker det også dine omgivelser og de mennesker, du har tættest på.

“Self-care is not selfish. You cannot serve from an empty vessel.”

– Eleanor Brown

Værd at vide

Tænk klarere med ro i sindet

Find dit fulde fokus

Floating er en åbning ind til dybere meditation fordi de reducerede sanseinput kombineret med vægtløsheden frier dig fra distraktioner og gør det nemmere at få ro i sindet. Floating giver dig mulighed for at fjerne ydre påvirkninger, så du kan koncentrere dig om din indre ro og balance: dit fokus. Du vil ikke blot opleve, at du bliver bedre til at håndtere stress – du tænker også klarere.

Det samme som 4-8 timers søvn

Effektiv søvnforbedring

Du opnår en særlig, dyb hvile ved et Float, som vasker trætheden væk. Faktisk kan en enkelt floatsession have samme effekt som 4-8 timers søvn. Når du begrænser sanseinputtet kan du genstarte din døgnrytme, fjerne jetlag og genoprette din naturlige energi. Dette gør Floating ideelt til folk med omskiftelige hverdage eller mange rejsedage.

Fordelene ved floating

Kontakt

Oplever du udfordringer i hverdagen med dit helbred? Kontakt mig i dag på (+45) 4074 5229 og lad os få en snak om hvordan jeg kan hjælpe dig.