Om

Om Tinna Lythje, certificeret massageterapeut

Min fortælling

Drevet af passion og lysten til at hjælpe andre.

Hej mit navn er Tinna.

Jeg er mor til fire dejlige unge mennesker. Jeg bor og har min egen klinik i Svenstrup, Nordjylland. Jeg er utrolig aktiv og har sågar tidligere dyrket sport på højt elite plan. De sidste tre år har jeg boet i USA med min mand Morten og vores tvillinger på 16 år.

Under bosættelsen i USA blev jeg uddannet neuromuscular massageterapeut. Uddannelsen er en bred diplomuddannelse, som varer cirka 1.5 år. Her lærte jeg om sansemassage, swedish massage, neuromuskulær massage, sportsmassage, medical cupping, triggerpoints release, deep tissue massage og aromaterapi samt gua sha massage. Jeg arbejdede sideløbende i et crossfit center som massageterapeut, hvor jeg beskæftigede mig med skadesbehandling og forebyggende behandlinger.

Under uddannelsen stiftede jeg også et dybdegående bekendtskab med den neuropædagogiske tilgang til massage – hvordan vi regulerer vores nervesystem. Denne specielle form for tilgang til kroppen egner sig særligt til børn, unge og voksne med forskellige diagnoser såsom tilknytningsforstyrrelser, angst, depression eller trauma. I det sidste år vi var i USA arbejdede jeg som frivillig hos en familie med seks adoptivbørn – alle med forskellige traumer og diagnoser.

Jeg arbejder til dagligt i min klinik i Svenstrup, hvor jeg har alt lige fra børn med forskellige udfordringer til top-atleter, yderligere arbejder jeg med PTSD-ramte gennem nervesystemet og massage. Herudover har jeg et tæt samarbejde med dygtige fagpersoner. Sammen bliver vi hyret ind til forskellige sager af kommunerne til unge der oplever forskellige former for trauma og diagnoser. Her arbejder vi ud fra et bredt perspektiv, hvorfor vi bedre kan hjælpe barnet/den unge og ikke mindst familien som helhed.

Jeg ser frem til at byde dig velkommen i klinikken og hjælpe dig med dine udfordringer. Forkæl dig selv med massage i Aalborg, Svenstrup.

Tinna Lythje

Kontakt

Oplever du udfordringer i hverdagen med dit helbred? Kontakt mig i dag på (+45) 4074 5229 og lad os få en snak om hvordan jeg kan hjælpe dig.